A legjobb vételek

Roborock S8 MaxV Ultra - Fehér

  • Új
10978
523 900 Ft
ÁFA-val
Mennyiség

 

Kártyafüggetlen

 

36 hónap bolti garancia

  Kiszállítás: 3-5 nap

A futárnál bankkártyával is tud fizetni!

 

Szállítási költség: 2990 Ft

 

14 napos termékvisszaküldés

Leírás

Robotporszívó Roborock S8 MaxV Ultra. Extra Edge Mopping System. 10 000 Pa. Carpet Boost+ rendszer. LIDAR navigáció. DirTect technológia. 8-in-1 RockDock Ultra dokkoló állomás. Integrált intelligens hangasszisztens.

Az új Roborock S8 MaxV Ultra robotporszívó ebben a változatban kihúzható oldalkefével rendelkezik. Extra Edge Mopping System - jelentősen javítja a szoba széleinek felmosását egy kis oldalsó forgó mop segítségével. A Carpet Boost+ rendszernek köszönhetően a szőnyegekből akár 99,5%-os hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket. Akár 10 000 pascal szívóerő. A Roborock S8 MaxV Ultra nedves tisztítást, vagyis felmosást is kínál. Víz tartállyal, felmosó betéttel és egy kis oldalsó forgó mop-pal van felszerelve. Emellett a felmosó egységet akár 20 milliméterrel is megemelheti.

Kihúzható oldalkefe

Egy másik hasznos funkció az Extra Edge Mopping System. Ez a rendszer jelentősen javítja a szoba széleinek felmosását egy kis oldalsó forgó mop segítségével, amely szinte teljesen a falakhoz közel (mindössze 1,68 milliméterre) ér.

Söpör, porszívóz és felmos

Egy másik fejlesztés az, hogy az egyik fő kefét két ellentétes irányban forgó gumikefével helyettesítették. Ezek nem csak hatékonyabb szennyeződésgyűjtést biztosítanak minden padlótípuson, hanem kevésbé csavarják be a hajszálakat és állatszőröket is. Az ellentétes irányban forgó kefék hatékonyan "kikaparják" a szennyeződéseket a szőnyegekből és más textil felületekről, és egyúttal a porszívó szívócsatornájába irányítják azokat.

Két ellentétes irányban forgó gumikefe

A kefékkel történő söprés mellett a Roborock S8 MaxV Ultra természetesen porszívózik is. Ebben a tekintetben is nagyon erős gép, amely akár 10 000 pascal szívóerőt is képes előállítani. Ezzel a teljesítménnyel képes minden típusú padlót tisztítani, a csempétől a fa padlóig, de a leginkább a szőnyegeken mutatkozik meg az ereje, beleértve a hosszú szálúakat is. A Carpet Boost+ rendszernek köszönhetően a szőnyegekből akár 99,5%-os hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket.

Roborock S8 MaxV Ultra nedves tisztítást is kínál

A Roborock S8 MaxV Ultra nedves tisztítást, vagyis felmosást is kínál. Víz tartállyal, felmosó betéttel és egy kis oldalsó forgó mop-pal van felszerelve. Emellett a felmosó egységet akár 20 milliméterrel is megemelheti, hogy például ne áztassa el a szőnyegeket. Kettős sonikus felmosást is kínál, amely során a betét percenként 4000-szer vibrál. Így a padlóról még a makacs és száradt foltokat is el tudja távolítani.

Sonikus felmosás

A felmosó rendszer mellett ez a porszívó a két gumikefét is képes felemelni. Ennek köszönhetően egyes területeket csak porszívóz, de nem söpör. A felemelhető kefék megkönnyítik a terepi egyenetlenségek leküzdését, amelyekkel a gép munkája során találkozik. A kefék emelése segít meghosszabbítani a kefék élettartamát is, mivel azok felemelkednek, amikor a robot nincs használatban, ami megakadályozza a kefék kopását, amikor a gép hosszabb ideig egy helyben áll.

Precíz LIDAR

A mozgáshoz a porszívó egy érzékelőkészletet használ, amelynek élén a nagyon pontos LIDAR áll, amely milliméteres pontossággal képes feltérképezni a ház helyiségeit, és térképet készít, amelyben képes tájékozódni. Amellett, hogy hatékony tisztítási útvonalat tervez, lehetővé teszi, hogy egy adott helyiséget vagy konkrét területet küldjön tisztítani.

Reactive AI 2.0 mesterséges intelligencia

A porszívó kamerával is fel van szerelve, és a fejlett Reactive AI 2.0 mesterséges intelligencia technológiának köszönhetően akár 73 típusú objektumot is felismer. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a porszívó könnyen azonosítsa a padlók és helyiségek típusát, és elkerülje az akadályokat, mint például cipők, a padlón szétszórt ruhák vagy a háziállatok ürüléke.

Akadályfelismerés kamera segítségével

Egy másik érdekes funkció a DirTect technológia, amely érzékeli a szennyeződéseket és ennek megfelelően igazítja a tisztítási módot. Például dönthet arról, hogy az adott helyen jobb lesz-e növelni vagy csökkenteni a szívóerőt, vagy ha jobb lesz nagyobb mennyiségű vízzel felmosni.

8-in-1 RockDock Ultra dokkoló állomás

Olyan funkciókat kínál, mint például a portartály automatikus ürítése, a felmosó rendszer tisztítása 60°C-os forró vízzel és annak forró levegővel történő szárítása, ami akár 99,95%-ban eltávolítja a baktériumokat és kórokozókat.

Intelligens vezérlés

A Roborock S8 MaxV Ultra integrált intelligens hangasszisztenssel van felszerelve, amely készen áll a „Hello Rocky” parancsra reagálni. Így hangutasításokkal vezérelhető, amelyekkel be- és kikapcsolható, meghatározható a tisztítandó helyiség, módosíthatók a tisztítási módok és aktiválható a portartály ürítése.

A Roborock S8 MaxV Ultra támogatja a Matter protokollt

Az integrált kamera, mikrofon és hangszóró révén a porszívó videohívásokra is használható a háztartás tagjaival vagy a háziállatokkal mobilalkalmazáson keresztül. Emellett ez a felszerelés például a távollét idején a ház ellenőrzésére is használható. Ez egy gyakorlati példa arra, hogy a robotporszívó nem csak a tisztításra szolgálhat.

Telefonon keresztül vezérelhető - az alkalmazás angol nyelven

Az eszköz nem biztos, hogy megfelelően működik fekete, nagyon sötét és erősen fényes felületeken.

Termék Specifikációk:

Méretek (mm): 350 × 353 × 103

Felmosás

Padló típusa: Szőnyeg, Alkalmas csempékre és fapadlókra

Töltési idő: 6 h

Víztartály: 100 ml

Porzsák/tartály térfogata: 270 ml

Súly (kg): 4,5 kg

Zajszint: 67 db (A)

Az akkumulátor üzemideje: 180 min

Teljesítmény (mAh): 5 200 mAh

Termék részletei