A legjobb vételek

OnePlus Buds 3 - Szürke

  • Új
10584
31 900 Ft
ÁFA-val
Mennyiség

 

Kártyafüggetlen

 

24 hónap bolti garancia

  Kiszállítás: 3-5 nap

A futárnál bankkártyával is tud fizetni!

 

Szállítási költség: 2990 Ft

 

14 napos termékvisszaküldés

Leírás

OnePlus Buds 3
Korlátlan harmódia

Merészebb, szebb harmónia

Kényeztesse fülét a dinamikus, magával ragadó hang szimfóniájával, amelyet a OnePlus Buds 3 kettős meghajtója és a BassWave™ továbbfejlesztése hajt.

Nagy felbontású hang az alacsony hangzású zenehallgatáshoz

Pihenjen kedvenc nagyfelbontású zenéjére az LHDC 5.0 kodek és a természetes, stúdióminőségű hangot biztosító Hi-Res hangtanúsítvány jóvoltából.

Csak a fülednek

A OnePlus Audio ID 2.05 segítségével élvezheti a fülnek kellemes, személyre szabott hallgatási élményt, amelyet megérdemel. Gyors fülbeolvasással hozzon létre egy egyedi hangprofilt, amely minden megfelelő hangot eltalál.

Verhetetlen zajcsökkentés

A OnePlus Buds 3 segítségével nyugodt hallgatási élményben lesz része az intelligensebb, pontosabb zajszűréssel, amely szinte minden háttérzajt kizár.

Halld a dallamot a káoszon keresztül

Az adaptív zajszűrés automatikusan pásztázza a hallójárat alakját, hogy a zene folyjon, és maximális pontossággal blokkolja a nem kívánt zajt.

Hódítsa meg az izzadt edzéseket és az esős napokat az IP55 víz- és porállósági besorolással.

Készítse elő az egész napos lejátszási listát

A Buds 3 kiemelkedő akkumulátor-élettartamával egy napra rá kell kapcsolódnia, plusz zenét, telefonálást, játékot és videókat nézhet.

Intsen búcsút a rossz kapcsolatoknak

A Bluetooth 5.3 és a továbbfejlesztett stabilitás segít abban, hogy kedvenc zenéire hallgathasson, és ne szakadjon meg az instabil kapcsolatok miatti hívása.


Termék részletei