A legjobb vételek

JBL Wave 200TWS - Fekete

  • Új
9893
17 000 Ft
ÁFA-val
Mennyiség

 

Kártyafüggetlen

 

24 hónap bolti garancia

  Raktáron!

Kiszállítás akár 3-5 napon belül

 

Szállítási költség: 2990 Ft

 

14 napos termékvisszaküldés

Leírás
Dobd fel a napi rutinodat! A JBL Wave 200TWS készülékkel az erőteljes, JBL Deep Bass hangzást és a valódi vezeték nélküli hangzás minden szabadságát élvezheted akár 20 órán keresztül. Vidd magaddal saját kis világodat! A fülhallgató egyetlen érintésével kezelheti hívásait és zenéit, és kapcsolatba léphet hangalapú asszisztensével. A kettős csatlakoztatással pedig bármelyik fülhallgatót használhatod, és így megspórolhatod az akkumulátor élettartamát. A JBL Wave 200TWS ultrakönnyű és kényelmes ergonomikus formájának köszönhetően, és egyszerűen használható.

JBL Deep Bass Sound

A zene egyszerűen jobban szól a JBL-en. Érezze a hangzást a 8 mm-es hangszórók által működtetett mély basszusokkal, és tegye szórakoztatóbbá a mindennapjait.

20 órányi kombinált használat

A JBL Wave 200TWS 5 órát bír egy töltéssel, a töltőtok pedig további 15 órányi szuflával képes eltárolni. Ha gyors feltöltésre van szükséged, a Speed Charge funkcióval 15 perc alatt további egy órányi használatra töltheted a készüléket, a teljes feltöltés esetén pedig 2 órán át tart.

Bármelyik füllel, vagy mindkettővel

A dual connect technológiának köszönhetően mostantól bármelyik fülhallgatóval (vagy mindkettővel) fogadhatsz hívásokat vagy hallgathatsz zenét. Válaszd ki, melyiket szeretnéd használni, a másikat pedig hagyd a tokban, hogy kíméld az akkumulátor élettartamát.

Termék Specifikációk:
  • Meghajtók: 8 mm dinamikus meghajtók
  • Akkumulátor - fülhallgatók: Li-Ion 48mAh/3.7V
  • Akkumulátor - töltőtok: Li-Ion 500mAh/3.7V
  • Bluetooth verzió: 5.0
  • Támogatott protokollok: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
  • Beépített mikrofon
  • Hangasszisztensek támogatása
Termék részletei

Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk.

10 további termék a kategóriában