A legjobb vételek

Huawei Watch Fit 3 - Szürke Szövet Szíj

  • Új
10948
65 300 Ft
ÁFA-val
Mennyiség

 

Kártyafüggetlen

 

24 hónap bolti garancia

  Kiszállítás: 3-5 nap

A futárnál bankkártyával is tud fizetni!

 

Szállítási költség: 2990 Ft

 

14 napos termékvisszaküldés

Leírás

Bluetooth-hívás

Az óra hívásokhoz Bluetoothon keresztül telefonhoz is csatlakoztatható. Az Ön kényelme érdekében elmentheti családja, barátai és kollégái elérhetőségeit.

Zene

Amennyiben az óra csatlakoztatva van a telefonjához, az órával vezérelheti a zenelejátszást a telefonon. Például az óra segítségével válthat a dalok között vagy beállíthatja a hangerőt.

Ezenkívül szinkronizálhatja zenéit a telefonjáról az órára, valamint csatlakoztathatja óráját Bluetooth-fülhallgatóhoz, vagy hangszóró módban dalokat játszhat le.

Ezekkel a funkciókkal akkor is élvezheti az offline zenét, amikor nem kényelmes magával vinnie telefonját, például útközben vagy edzés közben.

A zenék szinkronizálását kizárólag Android-telefonok támogatják.

Multi-tasking

A multi-tasking segítségével könnyedén válthat a nemrég használt alkalmazások között, illetve gyorsan bezárhatja a háttérben futó alkalmazásokat.

A futó zenék és edző alkalmazások nem törölhetők.

Óraszámlap

Az óraszámlap-áruház stílusok széles választékát kínálja, többek között előre beállított óraszámlapokat, ingyenes hivatalos óraszámlapokat, illetve AOD-óraszámlapokat.

A Huawei Egészség alkalmazásban böngészhet és választhat óraszámlapokat az óraszámlap-áruházból.

Egészség

Pulzusfigyelés, SpO2-figyelés

Amikor megfelelően viseli az órát, manuálisan mérheti pulzusát és SpO2-szintjét. A Huawei Egészség alkalmazásban a Folyamatos pulzusmérést is engedélyezheti, ebben az esetben az óra folyamatosan figyeli a fenti értékeket.

Ha az érték meghaladja az előre beállított figyelmeztetési szintet, az óra rezgéssel figyelmezteti önt.

Az eredmények orvosi célra nem használhatók.

Alvásfigyelés

A HUAWEI TruSleepTM alvásfigyelő technológia pontosan elemzi a mély alvást, a felszínes alvást és a REM-alvást, ébredést követően pedig elemzéseket és javaslatokat biztosít az alvás minőségének javítására.

Életmód

Naptár

Sznkronizálja a naptár-információkat a csatlakoztatott telefonról az órára. megjeleníti a naptár-eseményeket és időben emlékeztetőket küld róluk.

HUAWEI Tárca TBD

Támogatja a bankkártyákat (csak Android-telefonokon, bizonyos országokban támogatott), a közlekedési kártyákat (csak Android-telefonokon, bizonyos országokban támogatott), és a hozzáférési kártyákat (csak Android-telefonokon, bizonyos országokban támogatott).

Kizárólag az NFC-verzióban támogatott.

Távoli felvételkészítés

Miután csatlakoztatta az órát a telefonhoz, érintse meg a Távoli felvételkészítés alkalmazást az órán a telefon kamerájának engedélyezéséhez (iOS-telefonokon a kamerát manuálisan kell megnyitnia). Ezután koppintson a fényképezés ikonra az óráján, hogy a telefon kamerájával készítsen fényképeket.

  • A távoli felvételkészítés csak akkor érhető el az óra alkalmazáslistájában, amennyiben óráját HarmonyOS 2/EMUI 10.1 vagy újabb verziót futtató Huawei-telefonnal, vagy Phone-nal párosítja.
  • A funkció használatához győződjön meg arról, hogy az óra csatlakozik a telefonhoz, és a Huawei Egészség alkalmazás fut a háttérben.
  • Nem fogja tudni megtekinteni a fényképeket az óráján. Ezt a telefonján teheti meg.

Telefonasszisztens

Még több funkciót érhet el, ha együtt használja óráját és telefonját. Ha órája Bluetoothon keresztül csatlakozik telefonjához, a következő funkciók érhetők el:

  • Telefon megtalálása az óra használatával.
  • Értesítés bejövő hívásokról.
  • Az óra a telefonra bejövő hívás esetén rezgéssel és csörgéssel (amennyiben a készülék nincs lenémítva) értesíti önt és megjeleníti a hívó nevét és számát. A hívást az óra használatával fogadhatja vagy elutasíthatja. Üzenet értesítések. Csak SMS, email, naptár vagy közösségi alkalmazásokból származó üzenetek támogatottak. Amikor új üzenet jelenik meg a telefonon, az óra rezgéssel értesíti önt, az üzenet az órán megtekinthető.

Iránytű

Az óra rendelkezik iránytű funkcióval, lehetővé téve a gondtalan és magabiztos kint töltött időt.

Visszaút

A készülék képes az útvonalak rögzítésére és a navigálásra. A mozgás megkezdését vagy a megérkezést követően a funkció aktiválásával visszanavigálhat az útra vagy a kiindulási pontra.

Sport és Fitnesz

Tevékenységgyűrűk

A tevékenységgyűrűk figyelik a napi fizikai aktivitásokat és segítenek a kitűzött célok nyomon követésében. Három típusú értéket jelenítenek meg: az elégetett kalóriákat, az edzéssel töltött időt és az aktív órák számát. Mindhárom gyűrű céljainak teljesítésével egészségesebb életet élhet.

Saját célok beállításához: céljait a javasolt edzések elvégzésével érheti el.

Fitnesz útvonalak

Hangvezérelt fitnesz-animációk segítenek bemelegíteni és nyújtani, mindezt a telefon nélkül.

Stay Fit

Az órája lehetővé teszi, hogy személyre szabott edzéstervet állítson be ideális testsúlyának eléréséhez vagy megtartásához, a testsúlyváltozások, a kalóriadeficit, az étrendi bejegyzések, az edzésadatok és egyebek alapján.

Személyre szabott edzéstípusok

Az óra számos edzéstípust kínál, melyeket tetszése szerint szabhat személyre.

Edzések automatikus felismerése

Ez a funkció automatikusan azonosítja az edzés állapotát. Ezt a funkciót az edzésbeállításokban engedélyezheti, hogy értesítést kapjon az edzés rögzítésére, amikor az óra érzékeli, hogy edzést végez. Figyelmen kívül hagyhatja az értesítést, vagy megérintheti a megfelelő edzéstípus elindításához. Jelenleg ez a funkció a futás, a gyaloglás, az elliptikus és az evezőgépes edzéseket képes észlelni.

Edzés asszisztens

  • Órája adatokat rögzíthet, például a lépésszámot, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat.
  • Számos edzésnél támogatja és biztosítja a valós idejű adatokat.
  • Megnyithatja az edzés menüt óráján, ha elindít egy futóprogramot a Huawei Egészség alkalmazásban. Órája a valós idejű edzési adatokat jeleníti meg.

Az edzési adatok és a pulzusszám a Huawei Egészség alkalmazással kerülnek szinkronizálásra.

Termék Specifikációk:

- Óra típusa: Okosóra
- A készlet tartalmazza: Kábel
- A burkolat anyaga: alumínium
- Ház mérete: 43 mm
- Kompatibilis: Android, iOS
- ANT+: Nem

Képernyő

- Képernyőméret: 1,82"
- Panel felbontás: 480x408
- Kijelző technológia: AMOLED
- Érintőpanel: Igen
- Mindig bekapcsolt képernyő: Igen

Adatcsere

- Bluetooth: Bluetooth 5.2
- 4G: Nem
- WiFi: Igen

Termék részletei
7 további termék a kategóriában