A legjobb vételek

Apple TV 4K 64GB (2022) x

  • Új
10717
64 700 Ft
ÁFA-val
Mennyiség

 

Kártyafüggetlen

 

24 hónap bolti garancia

  Raktáron!

Kiszállítás akár 3-5 napon belül

 

Szállítási költség: 2990 Ft

 

14 napos termékvisszaküldés

Leírás

A tévézés és az Apple legjobbjai a képernyődön.

Díjnyertes Apple Originals-filmeket és ‑sorozatokat, valamint egyéb kedvenceidet is megtalálhatod a Disney+, a Prime Video, a Netflix, az HBO Max1 és más szolgáltatások kínálatából. A szuperszórakoztató játékok mellett a csak az Apple-nél elérhető slágereket is izgalmasabb lesz hallgatni, az App Store-ban pedig több ezer további népszerű alkalmazás vár rád. Az Apple TV 4K-val minden szinten kibővül a tévézés élménye.Apple TV app. Nézd meg, kölcsö­nözd ki vagy vedd meg kedvenc sorozataidat és filmjeidet az alkal­mazás gondosan összeválogatott kínálatából. A kritikusok által el­ismert Apple Originals-filmeket és ‑sorozatokat olyan formában láthatod az Apple TV+‑on, ahogy azokat az alkotók elképzelték. Ráadásul akár hat családtag is használhatja – nem kell hozzá új app, fiók vagy jelszó.Apple TV+. Sorozatok, filmek, gyerekműsorok és sok minden más a tévé és a mozi világának legkreatívabb elméitől, minden hónapban új Apple Originals-tartalmakkal.Apple Music. Több mint 100 millió dal és 30 000 lejátszási lista vár a nagy képernyőn. Dalszöveg nézet­ben szóról szóra követheted és az előadóval együtt énekelheted kedvenc dalaidat.Apple Arcade. Az Apple Arcade-játékok még izgalmasabbak a tévéden. Az Apple Arcade több felhasználóval is használható, így játékosként jobban képben leszel az általad elért szintekkel, a ranglistákkal, valamint a meghívások­kal – és bármikor válthatsz a játékosok között. A kedvenc kontrollereid közül többfélét is csatlakoztathatsz az Apple TV 4K-hoz, például a vezeték nélküli PlayStation-kontrollert is.Fotók. A megosztott iCloud-fotókönyvtárral minden eddiginél könnyebben láthatják egymás fotóit a családtagok – ráadásul közvetlenül a tévén is megjelenítheted őket. Elég hozzá létrehoznod egy megosztott könyvtárat az iPhone‑on vagy az iPaden, majd meghívni a többieket, hogy ők is hozzáadjanak, szerkesszenek vagy töröljenek fényképeket és videókat.

Élethű kép. Észbontóan jó hang.

4K‑s kép. A mélysötét árnyékokat és a ragyogó csúcsfényeket szemet gyönyörködtető részletek teszik teljessé az olyan fejlett HDR-formátumoknak köszönhetően, mint a Dolby Vision – és mostantól a HDR10+.4 Így bármit is nézel, igazán jól mutat majd a legnagyobb képernyődön.Magával ragadó hangélmény. A Térbeli hangzás valós időben hozzád igazítja a részletgazdag Dolby Atmos, illetve 5.1‑es és 7.1‑es hangot, mintha az minden irányból érkezne. Az AirPodsot csatlakoztatva személyre szabott moziélményben lesz részed olyan hangzással, ami követi a fejed mozgását.

Beszéljünk a távirányítóról.

Érintésérzékeny kattintófelület. A sorozatrészek, jelenetek vagy képkockák között körkörös mozdulat­tal lapozhatsz, amire könnyen rááll a kezed. A távirányítóval ki- és bekapcsolhatod a tévét, a bemeneti jelet az Apple TV 4K-ra válthatod, és beállíthatod a hangerőt.Diktálj le bármilyen szöveget, amit begépelnél. Csak tartsd lenyomva a Keresés gombot a táv­irányító oldalán. Akár le is betűzhetsz felhasználóneveket és jelszavakat.

Fények. Kamerák. Okosotthon-vezérlés.

Az Apple TV 4K‑t okosotthonod irányítóközpontjaként használhatod, mellyel automatizálhatod és akár távolról is elérheted a rendszerbe kötött otthoni kiegészítőidet.Minden otthoni eszközöd, egyben. A rendszerbe kötött kiegészítőket egy helyen megtalálod a Vezérlőközpontban. Az Apple TV 4K tökéletes összhangban működik együtt a HomeKit-kompatibilis kiegészítőiddel, és mostantól minden eddiginél több eszközt kapcsolhatsz össze több platformon az új okosotthonszabvány, a Matter-támogatásnak köszönhetően. A távoli hozzáféréssel pedig bárhonnan vezérelheted okosotthonodat az Apple eszközeiden futó Otthon appból.A te otthonod. A te szabályaid. Az Otthon appban beállíthatod, hogy egy kiegészítőd az általad megadott időpontban automatikusan végezzen el egy műveletet, illetve szcenáriókat is létrehozhatsz több kiegészítő együttes vezérléséhez. A mozgásérzékelők bekapcsolnak, amikor lefekszel aludni. Az öntözőrendszer az időjárásnak megfelelően elindul, leáll vagy kihagyja a beállított programot. A lámpák fénye elhalványul, a függönyök pedig behúzódnak, amikor belekezdesz az esti filmbe.Úgy terveztük, hogy védje a személyes adataidat. Otthonod adatainak védelme fontosabb, mint valaha. Ezért az Otthon appban tárolt adataid elolvasásához az Apple‑nek sincs hozzáférése.
Termék részletei

Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk.